Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


kentaur

"... fele ló fele ember, igy néz ki az, ki kentaurnak nevezi magát. Gyorsasága lóval eggyenlő és szemilyésge emberrel mérhető. Nem jó vele harcba szálni, okossága inkább agyafurt s ereje nagy..."

 

A kentaurok felsó teste emberi és elsó testük fele pedig ló. Emberi teste töbnyire izmos, hisz született harcosok. Arcuk is különbözök egymástól, mint az embereké, hajuk szine lehet különféle. Alsó, ló testük lehet barna, fekete, fehér, bár milyen szinű, mint a lovaké. A kentaurok arról hiresek, hogy nagyon agyafúrtak és okosak. Tökéletesen bánnak a hosszú ijjal, hihetetlen gyorsasággal képesek kilőni egy nyilat a másik után. Nyilt területen nagyon jól vágtáznak ez miatt halálos ellenség is lehet, főleg, ha nagyobb csapatban támadnak. Találkozni lehet velük erdőkben és tisztásokon, de pusztaságot imádták meg. Legroszabb az, hogy vezérük avagy sámánuk ismert a mágiában és nem szeretnek találkozni emberekkel vagy humanoidokkal. Ezért hazáikat mágia segitségével elrejtik és az arra járókat összetévesszék és elcslogassák onnan. Ezért van az, hogy nagyon kevesen találkoztak kentaurokkal és még kevesebben látták otthonaikat. Töbnyire csoportokban vannak, több mint tiz fősben. Vezetőjük mindig az, ki erős harcos vagy valamivel inteligensebb, okosabb mint a többi esetleg jártas a mágiában. A harci tudást szint úgy mint a gyors és okos gondolkodást eggyaránt fontosnak tartják. Lehetnek különbözően gyorsak, jó harcosok és különféle személyisőgűek, jók vagy rosszak. Ha mágiát használnak, többnyire olyat, ami illeszkedik személyiségükhöz. 

Töbnyire csoportokban vannak, de felbukkanak magányosan is. A szemtől-szembeni harcot próbálja kerülni, inkább csalafinta csapdákat készitenek elő ellenfeleik számára. De ha már szemtől szembeni a harc, az öregebbi példényok meglephetnek a mágia használatával. Képességeiknek köszönhetően nem egy kentaur lett hires a világban. Sok harcos, mágus és vándor pont tőlük tanulták meg tudásukat, de megesik, hogy csak a kentaurok játékszere lesz.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ring-tipped discontinuing purposes: metres strongly: barriers.

(soubitizus, 2019.05.19 08:01)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Buy Prednisone <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone</a> rqr.bawa.misztikus.eoldal.hu.bhc.oz http://mewkid.net/buy-prednisone/

regőjfgmiőbolügadüflad

(,jhvb dsvdfhk vbjkhkjrvwfg, 2017.03.07 19:24)

luajejkhgvgrwaejrwefgbgwrhbigbwefig bhugrzub guibof4eihbgf2bizogrhi bgr2bihlghgrqH GRqhr hgrbihgbrwzhbgziohzrbwfifrwhbirwfhburgwfhbwgrtubizbwqggizrbogruhiwuhrowghiorqw8h9öwgaz245qtu41t98üór5zu98öü35q7zö84235