Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alkonyat

2011.11.21

 Forks fölött mindig felhős az ég. Bella Swan, az érzékeny, zárkózott lány afféle önkéntes száműzetésre ítéli magát, amikor ide költözik apjához. Bella alapjáraton is mágnesként vonzza a bajt, ezúttal azonban nem csak a "mindennapi" csetlések-botlások fenyegetik. Hanem Ő... Ő, akinek aranyszín szeme van, titokzatos, szeszélyes, kiszámíthatatlan, félelmet keltő és biztonságot sugárzó. Ő, akit Edwardnak hívnak, mint valami ódivatú regény hősét. Ő, aki megmenti az életét. Ő, aki mégis a legnagyobb veszélyt jelenti Bella számára. Az indián rezervátumban furcsa, félelmetes mesék keringenek. És egy nap a legenda megelevenedik... A szerzőről: Stephenie Meyernek már nálunk is kultusza van, noha ez az első magyarul megjelenő könyve. Alkonyat (Twilight) című regényével üstökösként robbant be az amerikai irodalmi elitbe úgy, hogy közben tinédzserek és felnőttek millióit hódította meg. Twilight - A földkerekségen mostantól az Alkonyat a szerelem napszaka!

Stephenie Meyer - Twilight - Alkonyat

KiadóKÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT. 

SorozatTWILIGHT SOROZAT
Szállítás: 1-3 munkanap
Oldalak száma: 502 
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Formátum: A 5 210 X 148
Súly: 600 gr
ISBN: 9789639708952
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2009
Fordító: Rakovszky Zsuzsa
Árukód: 2165212 / 1049880

Író:

Stephenie Morgan Meyer 1973december 24-én született Hartfordban, Connecticutban. Szülei Stephen és Candy Morgan. Keresztnevét édesapja után kapta, persze lányosítva. Öt testvére van: Seth (aki az írónő honlapját szerkeszti), Emily, Jacob, Paul és Heidi. Gyermekkorukat PhoenixbenArizonában töltötték. Itt ismerkedett meg férjével is (akinek beceneve "Pancho") és 1994-ben össze is házasodtak. Stephenie egy évvel később sikeresen befejezte a Brigham Young Egyetem, angol szakát.

Három fiú gyermekük született: Gabe, Seth és Eli. Meyer mormon vallású, tagja Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházanevű közösségnek.